Фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
793 Фаршировані баклажани
Фото - Фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажани 1 кг
  • Фарш м´ясний (свино-яловичий) 500 г
  • Цибуля-порей (біла частина) 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сметана (або майонез) 2 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп, коріандр)
  • Майоран, орегано
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна
  • Крупа манна 2 ст.л.

Фаршировані баклажанчікі інгредієнти

Фаршировані баклажанчікі Відрізаємо хвостики, робимо надріз вздовж баклажана, обережно, щоб не прорізати наскрізь і замочуємо в дуже солоній воді. Вони повинні полежати, зм’якнути, так, щоб їх можна було вільно розкрити для фарширування (близько 30 хвилин), потім кожен віджимаємо в руках. Так кілька разів. Загалом баклажани повинні "плавати" годину, півтори.

фото Фаршировані баклажанчікіВони повинні легко розкриватися при натисканні на них великим і вказівним пальцями.

Фаршировані баклажанчікі БаклажаниФарш тільки солимо і перчимо, додаємо трохи замоченої в молоці манки.

Фаршировані баклажанчікі Фарш м'ясний Чайною ложкою фаршируємо баклажани.

Фаршировані баклажанчікі Лук-порей Соус. Цибулю порей, білу частину, нарізаємо кільцями.

Фаршировані баклажанчікі Перець болгарський Обсмажуємо.

Фаршировані баклажанчікі Томатна пастаДоки смажиться цибуля нарізаємо соломкою болгарський перець.

Фаршировані баклажанчікі Сметана І коли цибуля стане золотистою додати перець. Тушкувати хвилин 7-8.

Фаршировані баклажанчікі Часник Додати томатну пасту і сметану (майонез). Змішати. Томатну пасту можна замінити парою помідорів.

Фаршировані баклажанчікі Зелень свіжа Перед тим, як класти зверху баклажани, додати трохи води.

Фаршировані баклажанчікі Сушені травичкиСкладаємо на цибулю з перцем фаршировані баклажани.

Фаршировані баклажанчікі Сіль Заливаємо водою. Баклажани будуть плавати. Накриваємо кришкою і даємо закипіти. Зменшуємо вогонь і тушкуємо на малому вогні до готовності. Під час приготування додаємо сіль за смаком.

Фаршировані баклажанчікі Перець чорний Хвилин за 5 до готовності додаємо у баклажани подрібнені часник і зелень. І присипаємо сушеними травками (майоран з орегано).

Фаршировані баклажанчікі Масло рослинне

Фаршировані баклажанчікі Крупа манна

 

 

 

Приготовление пасты в мультиварке рецептВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.

Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter