Фаршировані баклажани
- Баклажани 1 кг
- Фарш м´ясний (свино-яловичий) 500 г
- Цибуля-порей (біла частина) 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана (або майонез) 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень свіжа (петрушка, кріп, коріандр)
- Майоран, орегано
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Крупа манна 2 ст.л.
Відрізаємо хвостики, робимо надріз вздовж баклажана, обережно, щоб не прорізати наскрізь і замочуємо в дуже солоній воді. Вони повинні полежати, зм’якнути, так, щоб їх можна було вільно розкрити для фарширування (близько 30 хвилин), потім кожен віджимаємо в руках. Так кілька разів. Загалом баклажани повинні "плавати" годину, півтори.
Вони повинні легко розкриватися при натисканні на них великим і вказівним пальцями.
Фарш тільки солимо і перчимо, додаємо трохи замоченої в молоці манки.
Чайною ложкою фаршируємо баклажани.
Соус. Цибулю порей, білу частину, нарізаємо кільцями.
Обсмажуємо.
Доки смажиться цибуля нарізаємо соломкою болгарський перець.
І коли цибуля стане золотистою додати перець. Тушкувати хвилин 7-8.
Додати томатну пасту і сметану (майонез). Змішати. Томатну пасту можна замінити парою помідорів.
Перед тим, як класти зверху баклажани, додати трохи води.
Складаємо на цибулю з перцем фаршировані баклажани.
Заливаємо водою. Баклажани будуть плавати. Накриваємо кришкою і даємо закипіти. Зменшуємо вогонь і тушкуємо на малому вогні до готовності. Під час приготування додаємо сіль за смаком.
Хвилин за 5 до готовності додаємо у баклажани подрібнені часник і зелень. І присипаємо сушеними травками (майоран з орегано).
Приготовление пасты в мультиварке рецептВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.
Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter