Фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
671 Фаршировані баклажани
Фото - Фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажани 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Гриби (заморожені) 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сир твердий

Баклажани вимити, розрізати вздовж навпіл. 

Посолити по зрізу і залишити настоюватися на 1 годину. У цей час робимо начинку. 

Цибулю нарізати тонко, півкільцями. 

Гриби розморозити і дуже великі порізати. 

Цибулю з грибами обсмажити протягом 5 хвилин, потім посолити, поперчити і обсмажувати ще 2 хвилини. 

Видавити часник за смаком і залишити тушкуватися. 

Коли баклажани настоялися, промити їх теплою водою і промокнути серветкою. 

Баклажани обсмажити на олії з боку зрізу, приблизно 5 хвилин. 

Акуратно вийняти м'якоть, не пошкодивши шкіру. 

М'якоть баклажанів змішати з уже приготованою начинкою і томатною пастою. 

Нафарширувати шкіру начинкою і посипати зверху тертим сиром. 

Поставити баклажани в духову шафу, розігріту до 180 градусів. 

Випікати 10 хвилин до утворення рум'яної скоринки. 

 

Киевский торт рецепт. Рецепт торта Киевский.

салат с окороком и омлетом

Рецепт салата из авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинария рецепты Холодных закусокУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Как приготовить летний салат - рецепты салатов с языком с фото.

Легкие и вкусные рецепты блюд http://recepti.biz.ua

ТутРецепты и советы

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт пампушек с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter