Фаршировані баклажани
- Баклажани 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник
- Томатна паста 2 ст.л.
- Гриби (заморожені) 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир твердий
Баклажани вимити, розрізати вздовж навпіл.
Посолити по зрізу і залишити настоюватися на 1 годину. У цей час робимо начинку.
Цибулю нарізати тонко, півкільцями.
Гриби розморозити і дуже великі порізати.
Цибулю з грибами обсмажити протягом 5 хвилин, потім посолити, поперчити і обсмажувати ще 2 хвилини.
Видавити часник за смаком і залишити тушкуватися.
Коли баклажани настоялися, промити їх теплою водою і промокнути серветкою.
Баклажани обсмажити на олії з боку зрізу, приблизно 5 хвилин.
Акуратно вийняти м'якоть, не пошкодивши шкіру.
М'якоть баклажанів змішати з уже приготованою начинкою і томатною пастою.
Нафарширувати шкіру начинкою і посипати зверху тертим сиром.
Поставити баклажани в духову шафу, розігріту до 180 градусів.
Випікати 10 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Киевский торт рецепт. Рецепт торта Киевский.
Рецепт салата из авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинария рецепты Холодных закусокУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с языком с фото.
Легкие и вкусные рецепты блюд http://recepti.biz.ua
ТутРецепты и советы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт пампушек с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter