Фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
656 Фаршировані баклажани
Фото - Фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан 500 г
  • Фарш (свинина і яловичина) 300 г
  • Помідор 250 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Сир 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець духмяний
  • Олія рослинна

Баклажани вимити, розрізати уздовж на дві половинки. З кожної половинки вийняти м'якоть. Утворені половинки посолити і залишити на 30 хвилин.

Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчили). М'якоть покласти в холодну воду на 30 хвилин (для того, щоб баклажани не гірчили і під час смаження вбирали менше олії). Цибулю і часник дрібно покришити.

М'якоть (після того, як вона полежала в холодній воді) віджати і дрібно нарізати. Помідори нарізати невеликими кубиками.

Цибулю і часник обсмажити на олії. Додати фарш і добре його обсмажити (близько 10 хвилин, на середньому вогні).

Додати помідори і м'якоть баклажанів, посолити, поперчити і смажити до готовності (близько 8-10 хвилин). Половинки баклажанів наповнити фаршем. Викласти у форму для запікання. Сир натерти на дрібній тертці. Посипати сиром баклажани, поставити в духовку.

Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

Готові баклажани посипати зеленню.

РИБы алюминиевые HIGHFIELD - риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.

Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш. Рецепты мясных блюд французской кухни.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кофейный кекс рецепт.

Яблочный штрудель из слоеного теста пошаговыйяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter