Фаршировані баклажани
- Баклажан 500 г
- Фарш (свинина і яловичина) 300 г
- Помідор 250 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Сир 100 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець духмяний
- Олія рослинна
Баклажани вимити, розрізати уздовж на дві половинки. З кожної половинки вийняти м'якоть. Утворені половинки посолити і залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчили). М'якоть покласти в холодну воду на 30 хвилин (для того, щоб баклажани не гірчили і під час смаження вбирали менше олії). Цибулю і часник дрібно покришити.
М'якоть (після того, як вона полежала в холодній воді) віджати і дрібно нарізати. Помідори нарізати невеликими кубиками.
Цибулю і часник обсмажити на олії. Додати фарш і добре його обсмажити (близько 10 хвилин, на середньому вогні).
Додати помідори і м'якоть баклажанів, посолити, поперчити і смажити до готовності (близько 8-10 хвилин). Половинки баклажанів наповнити фаршем. Викласти у форму для запікання. Сир натерти на дрібній тертці. Посипати сиром баклажани, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Готові баклажани посипати зеленню.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.
Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш. Рецепты мясных блюд французской кухни.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кофейный кекс рецепт.
Яблочный штрудель из слоеного теста пошаговыйяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter