Фаршировані баклажани
- Баклажан 3 шт.
- Фарш м´ясний (яловичина або баранина) 500 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста (рубана) 2 ст.л.
- Помідор (рубаний) 5 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Петрушка (рублена) 2 ст.л.
- Вино біле сухе 3 ст.л.
- Вода 2 ст.л.
- Сир м´який (тертий) 0.5 скл.
- Сметана 200 г
- Перець чорний мелений
- Спеції
- Сіль
Розрізати баклажани уздовж і посолити. Залишити їх хвилин на 15, щоб пішла гіркота, потім промити.
Обсмажити цибулю, додати фарш, помідори, томатну пасту, зелень, сіль, перець, вино і воду. Тушкувати до готовності.
Зняти кришку і тушкувати до випаровування рідини.
Із баклажанів вийняти м'якоть, порубати й змішати з фаршем.
Отриманою начинкою наповнити човники з баклажанів. Залити сметаною, посипати сиром і запікати 20 хвилин.
Можна зробити з овочевою начинкою.
Нарізати кубиками всі овочі + цибуля, трохи обсмажити на сковорідці (помідори треба додавати у кінці). Потім нарізати кубиками бринзу, змішати всe разом + зелень, начинити баклажани й полити їх сметаною.
Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы. Пицца тесто начинка.
Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком.
Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты салаты язык говяжий здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter