Фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
588 Фаршировані баклажани
Фото - Фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Фарш м´ясний (яловичина або баранина) 500 г
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста (рубана) 2 ст.л.
  • Помідор (рубаний) 5 ст.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Петрушка (рублена) 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 3 ст.л.
  • Вода 2 ст.л.
  • Сир м´який (тертий) 0.5 скл.
  • Сметана 200 г
  • Перець чорний мелений
  • Спеції
  • Сіль

Розрізати баклажани уздовж і посолити. Залишити їх хвилин на 15, щоб пішла гіркота, потім промити.

Обсмажити цибулю, додати фарш, помідори, томатну пасту, зелень, сіль, перець, вино і воду. Тушкувати до готовності.

Зняти кришку і тушкувати до випаровування рідини.

Із баклажанів вийняти м'якоть, порубати й змішати з фаршем.

Отриманою начинкою наповнити човники з баклажанів. Залити сметаною, посипати сиром і запікати 20 хвилин. 

Можна зробити з овочевою начинкою.

Нарізати кубиками всі овочі + цибуля, трохи обсмажити на сковорідці (помідори треба додавати у кінці). Потім нарізати кубиками бринзу, змішати всe разом + зелень, начинити баклажани й полити їх сметаною.

Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы. Пицца тесто начинка.

Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком.

Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями.

Рецепты салаты язык говяжий здесь

украинская выпечка рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter