Фаршировані баклажани
- Баклажан 2 шт.
- Сир 200 г
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Томатне пюре (кетчуп) 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Ароматичні травички 1.5 ч.л.
- Сир 150 г
- Сіль
Розрізати баклажани на дві половинки. Видалити м'якоть. В оболонці баклажанів залишити приблизно 0,5 см м'якоті. Змастити жароміцну посудину невеликою кількістю олії. Укласти баклажани на деко.
Нарізати залишаючи м'якоть маленькими кубиками. На сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулю, дрібно нарізаний часник і м'якоть баклажанів. Додати томатне пюре або кетчуп, трави, закрити кришкою і прогріти.
Після охолодження отриманої суміші додати протертий сир, 1/3 тертого сиру. Викласти суміш в половинки баклажанів і посипати тертим сиром.
Поставити страву у духовку, попередньо розігріту до 220 градусів, і запікати протягом 20 хвилин.
Рецепт салата с каперсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Сделать сыр в домашних условиях - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Праздничные новогодние блюдаПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепты салатов из моркови на зиму в банкахКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter