Фаршироване виноградне листя
- Рис 150 г
- Печериці 250 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка (кріп) 1 пуч.
- Лист виноградний (солоний) 15 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Морква 1 шт.
Зварити до напівготовності рис, окремо обсмажити цибулю, моркву і гриби. Змішати рис і цибулю з грибами, додати сіль, перець солодкий, зелень.
Обсмажити цибулю.
Додати цукор і томатну пасту.
Дати прокипіти і додати трохи води.
Начинити виноградне листя.
Залити томатним соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин. Температура 160°C.
Рецепт крема для украшения торта тут
Экзотический торт - рецепт торта бисквит с фруктами.
Салат из брокколи рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Авокадо рецепт салат. Рецепт салат из креветок и авокадо.
Салат цезарь с Курицей. Салат-коктейль из Курицы.
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для пароварки, вкусно - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter