Фаршироване м'ясо
- М´ясо свинини (вирізка) 1 кг
- Гриби (печериці) 300 г
- Сир твердий 200 г
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Сіль, перець чорний
- Масло вершкове 100 г
Вирізку нарізати як на відбивні, але не до кінця, виходить начебто як кишенька.
Добре посолити, поперчити.
Загорнути у фольгу і в холодильник, краще покласти м'ясо на ніч.
Приготувати начинку. Печериці нарізати і обсмажити на вершковому маслі, можна гриби приправити спеціями, посолити.
Нарізати зелень, часник.
Змішати гриби, зелень і часник.
Дістати м’ясо із холодильника і начинити кишеньки добре.
Нарізати сир пластинками і вставити у кожну кишеньку. Загорнути у фольгу і години на півтори в духовку, періодично виймаючи і перевіряючи готовність. Хвилин за 10 до закінчення запікання відкрити фольгу і дати утворитися красивій скоринці.
Готове м'ясо прикрасити зеленню.
Готовим со вкусом: торт кукла рецепт с фото.
Буряк салат рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter