Фаршироване м'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
823 Фаршироване м'ясо
Фото - Фаршироване м'ясо
інгредієнти:
  • М´ясо свинини (вирізка) 1 кг
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Сир твердий 200 г
  • Зелень петрушки 1 пуч.
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль, перець чорний
  • Масло вершкове 100 г

Фаршироване м'ясо інгредієнти Вирізку нарізати як на відбивні, але не до кінця, виходить начебто як кишенька.

Фаршироване м'ясо Добре посолити, поперчити.

фото Фаршироване м'ясо Загорнути у фольгу і в холодильник, краще покласти м'ясо на ніч.

Фаршироване м'ясо М'ясо свинини Приготувати начинку. Печериці нарізати і обсмажити на вершковому маслі, можна гриби приправити спеціями, посолити.

Фаршироване м'ясо Гриби печериці Нарізати зелень, часник.

Фаршироване м'ясо Сиртвердий Змішати гриби, зелень і часник.

Фаршироване м'ясо Зелень петрушки Дістати м’ясо із холодильника і начинити кишеньки добре.

Фаршироване м'ясо Часник Нарізати сир пластинками і вставити у кожну кишеньку. Загорнути у фольгу і години на півтори в духовку, періодично виймаючи і перевіряючи готовність. Хвилин за 10 до закінчення запікання відкрити фольгу і дати утворитися красивій скоринці.

Готове м'ясо прикрасити зеленню.

Готовим со вкусом: торт кукла рецепт с фото.

Буряк салат рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепты праздничных закусок с фото

мимоза салат яблоко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter