Фаршироване куряче філе у грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
834 Фаршироване куряче філе у грибному соусі
Фото - Фаршироване куряче філе у грибному соусі
інгредієнти:
  • Куряче філе 2 шт.
  • Гриби свіжі (печериці або глива) 200 г
  • Сир домашній (твердий) 100 г
  • Майонез (сметана) 4 ст.л.
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста
  • Лавровий лист

Фаршироване куряче філе в грибному соусі інгредієнти Соус. Цибулю подрібнити і обсмажити до прозорості. Гриби порізати пластинками і відправити до цибулі, додати сіль, перець. Смажити до готовності, у кінці можна додати від черемші білу частину стебел, дрібно порізану.

Фаршироване куряче філе в грибному соусі

фото Фаршироване куряче філе в грибному соусі Майонез (сметану) змішати з томатом, розвести трохи кип'яченою водою і залити гриби, тушкувати хвилин 5.

Фаршироване куряче філе в грибному соусі Куряче філе Сир розім'яти і додати давлений часник, перемішати.

Фаршироване куряче філе в грибному соусі Гриби свіжі М'ясо порізати порційними шматками і відбити, посолити, поперчити.

Фаршироване куряче філе в грибному соусі Сир Покласти сир і згорнути рулетиком (закріпити зубочисткою).

Фаршироване куряче філе в грибному соусі Майонез Обсмажити рулети на олії й скласти в ємність до соусу (якщо соус загус, розбавити кип'яченою водою). Додати лавровий лист, запашний перець і тушкувати під кришкою 15 хвилин.

Фаршироване куряче філе в грибному соусі Томат-паста

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка.

Салати до Нового року рецептисалати до нового року

Напишите рецепт легких в приготовлении и вкусных салатов. Форум рецепты вкусных салатов.

http://recepti.biz.ua легкие рецепты вкусных блюд

Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Шашлык из куриных сердец на сковородеПицца, суши, шашлыки

ЗдесьПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter