Фаршироване куряче філе у грибному соусі
- Куряче філе 2 шт.
- Гриби свіжі (печериці або глива) 200 г
- Сир домашній (твердий) 100 г
- Майонез (сметана) 4 ст.л.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста
- Лавровий лист
Соус. Цибулю подрібнити і обсмажити до прозорості. Гриби порізати пластинками і відправити до цибулі, додати сіль, перець. Смажити до готовності, у кінці можна додати від черемші білу частину стебел, дрібно порізану.
Майонез (сметану) змішати з томатом, розвести трохи кип'яченою водою і залити гриби, тушкувати хвилин 5.
Сир розім'яти і додати давлений часник, перемішати.
М'ясо порізати порційними шматками і відбити, посолити, поперчити.
Покласти сир і згорнути рулетиком (закріпити зубочисткою).
Обсмажити рулети на олії й скласти в ємність до соусу (якщо соус загус, розбавити кип'яченою водою). Додати лавровий лист, запашний перець і тушкувати під кришкою 15 хвилин.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка.
Салати до Нового року рецептисалати до нового року
Напишите рецепт легких в приготовлении и вкусных салатов. Форум рецепты вкусных салатов.
http://recepti.biz.ua легкие рецепты вкусных блюд
Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Шашлык из куриных сердец на сковородеПицца, суши, шашлыки
ЗдесьПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter