Фаршироване качине філе
- Філе качки (грудка) 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Приправа (солона) 1 ст.л.
- Чорнослив 16 шт.
- Хрін 4 ч.л.
- Кріп (солоний) 2 ст.л.
- Помідор
Трохи обсмажити грудку зі шкірою.
Зняти шкіру.
Кожну розрізати навпіл.
Відбити для збільшення розміру.
Цибулю, моркву, помідор нарізати.
Додати сіль, сухі овочі та зелень, кріп і перець.
Усе обсмажити на качиному жирі.
Намазати хроном філе качки.
Чорнослив викласти на грудки.
Викласти смажені овочі.
Скріпити зубочистками.
Викласти картоплю.
Помідори.
Загорнути у фольгу.
Поставити у духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты диетические. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Кулинарные блоги
recepti.biz Детский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter