Фаршироване асорті
- Фарш м´ясний
- Картопля
- Капуста білоголова
- Перець болгарський
- Кабачок
- Помідор
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Нафарширувати перець, зробити голубці, нафарширувати картоплю (спеціальним пристосуванням вийняти серединки), невеликий кабачок розрізати на барила приблизно по 7 см, витягнути ложкою серединку, залишаючи дно і нафарширувати, нафарширувати помідори (жорсткі).
Укласти у каструлю (картопля, голубці, перець, кабачки, помідори) і залити окропом зі спеціями, щоб майже закрив овочі.
Довести до кипіння на великому вогні, закрити кришкою і тушкувати до готовності на маленькому вогні, у кінці додати сметану.
Фарш. Рис трохи проварити, до напівм'якого стану, цибулю дрібно нарізати, обсмажити. Все перемішати з м'ясом, додати трохи води, сіль, перець.
Якщо залишиться трохи фаршу, зробити великі фрикадельки і закласти між фаршированими овочами.
http://recepti.biz.ua Сырно-куриный рулет
Рецепты пончиков на кефиреУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты панакоты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепт и фото.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски
Рецепты индийской кухниРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter