Фаршироване асорті

ДРУГІ СТРАВИ
660 Фаршироване асорті
Фото - Фаршироване асорті
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний
  • Картопля
  • Капуста білоголова
  • Перець болгарський
  • Кабачок
  • Помідор
  • Рис
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Нафарширувати перець, зробити голубці, нафарширувати картоплю (спеціальним пристосуванням вийняти серединки), невеликий кабачок розрізати на барила приблизно по 7 см, витягнути ложкою серединку, залишаючи дно і нафарширувати, нафарширувати помідори (жорсткі).

Укласти у каструлю (картопля, голубці, перець, кабачки, помідори) і залити окропом зі спеціями, щоб майже закрив овочі.

Довести до кипіння на великому вогні, закрити кришкою і тушкувати до готовності на маленькому вогні, у кінці додати сметану. 

Фарш. Рис трохи проварити, до напівм'якого стану, цибулю дрібно нарізати, обсмажити. Все перемішати з м'ясом, додати трохи води, сіль, перець.

 

Якщо залишиться трохи фаршу, зробити великі фрикадельки і закласти між фаршированими овочами.

http://recepti.biz.ua Сырно-куриный рулет

Рецепты пончиков на кефиреУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Как приготовить вкусный шашлык: праздничные рецепты новогодние рецепты.

Рецепты панакоты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепт и фото.

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски

олег кульков

Рецепты индийской кухниРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter