Фарширована яловичина
- Яловича вирізка 1.5 кг
- Сир 50 г
- Яйце 2 шт.
- Молоко 2 ст.л.
- Вершкове масло 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Болгарський перець (різного кольору) 2 шт.
Надрізати м'ясо збоку і розгорнути у вигляді книжки, відбити, посолити, поперчити. Для начинки змішати яйця з молоком і підсмажити тонким омлетом. Розкласти його на м'ясі, зверху покласти широкі скибочки червоного перцю, потім шматочок сиру і накрити скибочками зеленого перцю. Заколоти краї, щоб не витекла начинка. Розтопити масло на сковороді і швидко обсмажити м'ясо на сильному вогні, потім прогріти в духовці при 170 градусах хвилин 30.
Рецепты диетическиеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Классический рецепт Украинского борща. Рецепт Украинского борща.
Праздничные новогодние рецепты блюд. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.
Картошка В Мультиварке Рецепты - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Немецкая кухня рецепты с фото вторыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter