Фарширована яловичина

ДРУГІ СТРАВИ
641 Фарширована яловичина
Фото - Фарширована яловичина
інгредієнти:
  • Яловича вирізка 1.5 кг
  • Сир 50 г
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 2 ст.л.
  • Вершкове масло 2 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Болгарський перець (різного кольору) 2 шт.

Надрізати м'ясо збоку і розгорнути у вигляді книжки, відбити, посолити, поперчити. Для начинки змішати яйця з молоком і підсмажити тонким омлетом. Розкласти його на м'ясі, зверху покласти широкі скибочки червоного перцю, потім шматочок сиру і накрити скибочками зеленого перцю. Заколоти краї, щоб не витекла начинка. Розтопити масло на сковороді і швидко обсмажити м'ясо на сильному вогні, потім прогріти в духовці при 170 градусах хвилин 30.

Рецепты диетическиеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Классический рецепт Украинского борща. Рецепт Украинского борща.

Праздничные новогодние рецепты блюд. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.

Картошка В Мультиварке Рецепты - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Немецкая кухня рецепты с фото вторыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter