Фарширована цвітна капуста
- Капуста цвітна 1 шт.
- Фарш (яловичий) 200 г
- Цибуля ріпчаста 30 г
- Помідор 50 г
- Майонез 50 г
- Часник 2 зуб.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Сир 50 г
Свіжу цвітну капусту "прорідити" (вирізати кілька квіточок), і відварити її в підсоленій воді.
Доки капуста вариться, приготувати фарш. Змішати м'ясо з дрібно нарізаною цибулею і помідором, посолити.
Потім змішати майонез (або сметану) з подрібненим часником.
Зварену капусту нафарширувати, як можна щільніше укладаючи фарш між суцвіттями.
Обмазати її майонезом з часником, посипати зверху панірувальними сухарями, і відправити в духовку (200 градусів, 20 хвилин).
Дістати з духовки, посипати тертим сиром, поставити назад ще хвилин на 10.
Викласти на тарілку, розрізати, як торт.
Рецепты тортов - рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с жареными грибами. Купить мицелий.
ЗдесьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Немецкая кухня рецепты с фото выпечкаНемецкая ортопедическая техника. Немецкий производитель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter