Фарширована цибуля "Чіполлінка"
- Цибуля (велика) 3 шт.
- Гречка (варена) 1 скл.
- Гриби (печериці) 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
Гриби і цибулю обсмажуємо на олії.
Додаємо до них гречку. Частину грибів залишаємо для соусу.
Залишені гриби присипаємо борошном. Додаємо тонкою цівкою гарячої води, до необхідної густоти соусу. Вимикаємо плиту й даємо трохи настоятися соусу.
Від цибулин відрізаємо капелюшки, акуратно витягуємо серединку. На 2 хвилини опускаємо в киплячу воду, щоб позбавитися гіркоти.
Начиняємо цибулю.
Накриваємо капелюшками. Ставимо у форму, заливаємо соусом і відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Закупка рецепты: холодные закуски рецепты. Рецепты Закусок.
Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты рецепты с фото.
Французский салат рецепт. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter