Фарширована скумбрія
806
інгредієнти:
- Скумбрія свіжа 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Спеції (для риби)
- Сир плавлений 1 шт.
Скумбрію випатрати, вимити, вийняти хребет з кістками, не відрізаючи голови (хребет надрізати біля голови і біля хвоста). Посолити і посипати спеціями для риби зсередини. Цибулю подрібнити, моркву натерти на середній тертці і обсмажити на олії. Трохи остудити і потерти плавлений сирок на середній тертці. Тушку скумбрії нафарширувати отриманою сумішшю і укласти нафаршированим черевцем вниз на деко, змащене олією і застелене пергаментом. Запікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин. Потім дістати, трохи остудити і дуже гострим ножем нарізати на порційні шматочки.
http://recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов
Рецепты чанахи. Рецепт чанахи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі