Фарширована щука "Святкова"
- Щука 1.3 кг
- Філе куряче 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Коньяк 100 мл
- Груша 2 шт.
- Лимон 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Майонез 2 ст.л.
- Кунжут 2 ст.л.
- Сирок плавлений 1 шт.
Рибу очистити від луски, випатрати, видалити зябра.
Фарш. Пропустити через м'ясорубку філе щуки, куряче філе, цибулю і плавлений сирок.
У сковороду вилити коньяк, трохи прогріти і викласти нарізані кубиками груші.
Коли груші з коньяком прогріються, підпалити.
Викласти грушу із залишками коньяку у фарш, посолити, поперчити і замісити.
Начинити фаршем шкірку і зашити.
Зашиту рибку укладаючи на деко, змастити майонезом і посипати кунжутом. У пащу вставити сірник, щоб після запікання вона була розкрита. А кунжут буде виглядати як луска.
Поставити в розігріту духовку 200 градусів хвилин на 40-45. Щоб шкірка не полопалася у декількох місцях проколоти голочкою. Потім дістати, і, доки вона гаряча, розрізати на шматочки, вставляючи лимончик.
Рецепты из капусты: капуста пелюстка рецепт.
Рулет из куриной грудки с финиками www.recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления - салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты американской кухни с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат морепродукты рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Как испечь пирог с тыквой на кефиреПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter