Фарширована щука "Натхнення"

ДРУГІ СТРАВИ
901 Фарширована щука "Натхнення"
Фото - Фарширована щука
інгредієнти:
  • Риба (щука)
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа (для риби)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Хліб (білий або булка) 150 г
  • Яйце 1 шт.
  • Часник
  • Гриби
  • Вершки 2 ст.л.
  • Кунжут

Фарширована щука Рибу почистити, випатрати і порізати на шматки. Вирізати м'якоть біля хребта. Обрізані частини (шкіру) добре промити.

Фарширована щука М'якоть відкласти у сторону, а решту (шкіру) посолити, поперчити, посипати приправами і залити вином (вина не багато, не потрібно щоб покривало повністю). Перемішати і залишити.

фото Фарширована щука Фарш. Обрізану м'якоть (1,5 кг) пропустити 2 рази через м'ясорубку разом із розмоченою булкою (білим хлібом), часником.

Фарширована щука Додати у фарш яйце, вершки і приправи, сіль, перець. Добре перемішати.

Фарширована щука Обсмажити гриби з цибулею.

Фарширована щука З'єднати фарш і гриби. Добре перемішати.

Фарширована щука Вийняти шкіру із вина і начинити вирізані отвори. Начиняти щільно.

Фарширована щука Викласти на деко, застелене пекарським папером.

Фарширована щука Одну рибу змастити майонезом і посипати кунжутом, а другу - яєчним білком (трохи збитим) і кунжутом. Поставити в духовку при 180°С і запікати до готовності (близько години).

Фарширована щука На дно тарілки налити трохи рибного бульйону, дати йому застигнути, а потім викласти шматки риби. Прикрасити лимоном, морквою, зеленню.

Фарширована щука  

Шоколадный пудинг с вишневым соусом

Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные сайты с рецептами и фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных блюд с фотографиями.

recepti.biz.ua морепродукты салаты рецепты

Классический рецепт торта наполеон. Торт наполеон рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter