Фарширована щука "Натхнення"
- Риба (щука)
- Вино біле сухе 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Приправа (для риби)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хліб (білий або булка) 150 г
- Яйце 1 шт.
- Часник
- Гриби
- Вершки 2 ст.л.
- Кунжут
Рибу почистити, випатрати і порізати на шматки. Вирізати м'якоть біля хребта. Обрізані частини (шкіру) добре промити.
М'якоть відкласти у сторону, а решту (шкіру) посолити, поперчити, посипати приправами і залити вином (вина не багато, не потрібно щоб покривало повністю). Перемішати і залишити.
Фарш. Обрізану м'якоть (1,5 кг) пропустити 2 рази через м'ясорубку разом із розмоченою булкою (білим хлібом), часником.
Додати у фарш яйце, вершки і приправи, сіль, перець. Добре перемішати.
Обсмажити гриби з цибулею.
З'єднати фарш і гриби. Добре перемішати.
Вийняти шкіру із вина і начинити вирізані отвори. Начиняти щільно.
Викласти на деко, застелене пекарським папером.
Одну рибу змастити майонезом і посипати кунжутом, а другу - яєчним білком (трохи збитим) і кунжутом. Поставити в духовку при 180°С і запікати до готовності (близько години).
На дно тарілки налити трохи рибного бульйону, дати йому застигнути, а потім викласти шматки риби. Прикрасити лимоном, морквою, зеленню.
Шоколадный пудинг с вишневым соусом
Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
recepti.biz.ua морепродукты салаты рецепты
Классический рецепт торта наполеон. Торт наполеон рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter