Фарширована щука
- Щука 1 шт.
- Батон 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Молоко 0.25 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист 6 шт.
- Лимон 0.25 шт.
Свіжу щуку почистити, не пошкодивши шкіру. Вирізати зябра. Голову відрізати.
Гострим ножем підрізати шкіру по колу (з боку голови). Звільнену шкіру вивернути у напрямку до хвоста.
Для більшого збереження шкіри підрізання краще робити так, щоб на шкірі залишався невеликий (1-2мм) шар м'яса.
Плавці вирізати не потрібно.
Так, поступово підрізаючи і вивертаючи шкіру, дійти до хвоста.
Кістку біля хвоста відрізати, щоб хвостовий плавник залишився зі шкірою.
З очищеної тушки вийняти нутрощі. Вирізати хребет.
Скибочки батона замочити в молоці.
М'ясо з цибулею та хлібом пропустити три рази через м'ясорубку.
Додати розм'якшене вершкове масло, яйце і збити в пишну масу.
Посолити і поперчити.
Шкіру заповнити фаршем. Заповнювати не дуже туго, інакше при запіканні шкіра лопне.
На фользі, складеної вдвічі, викласти лінію з лаврових листків і на них покласти нафаршировану шкіру. Голову покласти до тулуба.
Зверху щуку злегка посолити і полити лимонним соком.
Сторони фольги з'єднати і загорнути краї три рази, залишивши невеликий отвір для виходу пари. У цей отвір влити 0,5 склянки води.
Щуку у фользі покласти на деко і поставити в духовку на 1,5-2 години при t=180°С.
Готову щуку вийняти з духовки і охолодити, не виймаючи з фольги.
Подавати холодною, виклавши на велику тарілку і прикрасивши дольками лимона.
До фаршированої щуки подати соус із хроном.
Рецепты диетических блюд. Диетические рецепты из оленины.
Рецепты Приготовления - салат из брокколи рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат с Белыми грибами и КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата с зеленью на английском языке http://recepti.biz.ua
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой
Яблочный штрудель из лаваша рецептяблочный штрудель
Кулинарный рецепт торта наполеон фото. Дайте рецепт торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter