Фарширована щука
- Щука 1.2 кг
- Батон 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби 100 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зелень
- Лимон
Щуку почистити. Голову відрізати. Гострим ножем підрізати шкіру по колу. Звільнену шкіру вивернути у напрямку до хвоста.
Плавники вирізати не потрібно. Поступово підрізаючи і вивертаючи шкіру, дійти до хвоста. Кістку біля хвоста відрізати, щоб хвостовий плавник залишився зі шкірою.
Булку замочити в молоці. Гриби проварити кілька хвилин у воді.
М'ясо з цибулею, грибами і булкою подрібнити в комбайні.
Додати розм'якшене вершкове масло, яйця і збити в пишну масу.
Посолити і поперчити.
Шкіру не занадто щільно заповнити фаршем.
Деко застелити фольгою і на неї покласти нафаршировану шкіру. Голову покласти до тулуба.
Зверху щуку злегка посолити і полити лимонним соком.
Щуку у фользі покласти на деко і поставити в духовку на 1-1,5 години при t=180°С.
Часто поливати утвореним соком, у міру випарювання додавати воду.
Готову щуку вийняти з духовки і охолодити, не виймаючи з фольги. Нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см і викласти на велику тарілку, прикрасивши дольками лимона і зеленню, скибочками огірків і помідорів.
Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Кухни от лучших производителей: изысканные рецепты французской кухни. Мультиварка Philips.
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше.
Маковый торт. Маковый торт рецептура.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter