Фарширована щука

ДРУГІ СТРАВИ
591 Фарширована щука
Фото - Фарширована щука
інгредієнти:
  • Щука 1.2 кг
  • Батон 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 0.5 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гриби 100 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Зелень
  • Лимон

Щуку почистити. Голову відрізати. Гострим ножем підрізати шкіру по колу. Звільнену шкіру вивернути у напрямку до хвоста.

Плавники вирізати не потрібно. Поступово підрізаючи і вивертаючи шкіру, дійти до хвоста. Кістку біля хвоста відрізати, щоб хвостовий плавник залишився зі шкірою.

Булку замочити в молоці. Гриби проварити кілька хвилин у воді.

М'ясо з цибулею, грибами і булкою подрібнити в комбайні.

Додати розм'якшене вершкове масло, яйця і збити в пишну масу.

Посолити і поперчити.

Шкіру не занадто щільно заповнити фаршем.

Деко застелити фольгою і на неї покласти нафаршировану шкіру. Голову покласти до тулуба.

Зверху щуку злегка посолити і полити лимонним соком.

Щуку у фользі покласти на деко і поставити в духовку на 1-1,5 години при t=180°С.

Часто поливати утвореним соком, у міру випарювання додавати воду.

Готову щуку вийняти з духовки і охолодити, не виймаючи з фольги. Нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см і викласти на велику тарілку, прикрасивши дольками лимона і зеленню, скибочками огірків і помідорів. 

 

Духовой шкаф Beko - рецепт мясо с черносливом в духовке.

рецепты панакоты с фото

Кухни от лучших производителей: изысканные рецепты французской кухни. Мультиварка Philips.

Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше.

Маковый торт. Маковый торт рецептура.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter