Фарширована щука
- Щука 1 кг
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир 50 г
- Печериці 100 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сало
- Сіль, спеції
- Олія рослинна
Морквину натерти і разом з дрібно порізаною цибулею злегка обсмажити.
Яйце зварити і порізати кубиками середнього розміру.
Щуку розпороти, почистити, випатрати (голову не відрізати), промити. Потім акуратно відокремити шкіру від "м'яса".
Відварити гриби на невеликому вогні, дати охолонути і дрібно нарізати.
Натерти сир на дрібній тертці і дрібно порізати маленький шматочок сала.
"М'ясо" щуки дрібно порізати, перемішати з яйцем, сиром, грибами, салом, морквою і цибулею. Посолити і поперчити, ретельно перемішати.
Щуку нафарширувати сумішшю, туго зшити.
Фаршировану щуку помістити в кулінарний рукав, попередньо злегка змащений олією.
Пакет зі щукою укласти на деко швом вниз. Запікати в духовці при температурі 180-200 градусів 45-60 хвилин.
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель.
Рецепт салата капрезе фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд из бычьих яиц
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter