Фарширована щука
- Щука 1 шт.
- Молоко 100 мл
- Хліб (білий) 150 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Печериці (свіжі) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 50 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень 2 пуч.
- Спеції (сіль, перець чорний або білий)
Очистити рибу.
Акуратно розрізати по очеревині і відокремити шкірку. Спочатку з боків, потім хвостову частину. Зняти панчішкою до голови, потім відрізати голову разом зі знятою шкіркою, так, щоб вони становили ціле.
Відокремити м'ясо риби від кісток. Із філе зробити фарш.
Обсмажити подрібнену цибулю і гриби.
Додати у фарш з риби попередньо замочений у молоці хліб, залишки молока можна також додати у фарш.
Дрібно порізати або прокрутити на м'ясорубці болгарський перець.
Відварити рис до напівготовності.
Перець, рис, гриби і цибулю, сіль, перець додати у фарш. Все ретельно перемішати.
Викласти фарш у приготовлену шкірку з головою. Так, щоб створювалося враження цілої риби. Зашити рибу по очеревині.
Обмазати рибу майонезом з подрібненим часником. Відправити рибу в духовку.
Перед подачею на стіл видалити нитки і посипати рибу січеною зеленню.
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день. Статья о Великом посте
Салат с жареными грибами и сыромКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет
Рецепты панакоты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter