Фарширована рибка
- Риба свіжа 1 шт.
- Лимон
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль, перець чорний
Рибку (сьомгу, форель, горбушу або пангасіус) очистити, помити і звільнити від кісточок. Натерти сіллю, чорним перцем і викласти на одну половинку лимонні часточки.
Викласти цибулю нарізану півкільцями, натерті буряк, моркву.
"Закрити" рибку, скріпити зубочистками, змастити зверху майонезом (можна сметаною) і викласти на змащене олією деко. Поставити у духовку хвилин на 20-30 (залежно від розміру рибки) і готувати при температурі 180-200 градусів.
Готову рибку прикрасити лимоном та різаними маслинами. Зубочистки видалити.
http://recepti.biz.uaпеченя по домашньому
Рецепты для пекарни: рецепт ужина на скорую руку. Заземление своими руками.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата с морепродуктами. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Украинская кухня на английском языкеИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter