Фарширована рибка

ДРУГІ СТРАВИ
621 Фарширована рибка
Фото - Фарширована рибка
інгредієнти:
  • Риба 4 шт.
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Жир
  • Сухарі панірувальні
  • Молоко
  • Олія рослинна (масло вершкове)
  • Борошно 1 ст.л.
  • Зелень

Рибу помити, очистити, видалити кістки із цілої тушки.

Зсередини рибу змастити томатною пастою, посолити, посипати перцем, покласти дрібно нарізану цибулю і скибочки огірків.

Запанірувати у сухарях, покласти на сковороду або лист із розігрітим жиром, змастити вершковим маслом або олією рибу для отримання рум'яної скориночки і запекти у духовці при температурі 180-200 градусів.

Коли риба підрум'яниться, полити її невеликою кількістю молока.

Рідину, залишену після смаження риби, злити і приготувати на ній борошняний соус із дрібно нарізаною зеленню.

Подавати рибу із картоплею та салатом. 

 

Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter