Фарширована рибка
- Риба 4 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Жир
- Сухарі панірувальні
- Молоко
- Олія рослинна (масло вершкове)
- Борошно 1 ст.л.
- Зелень
Рибу помити, очистити, видалити кістки із цілої тушки.
Зсередини рибу змастити томатною пастою, посолити, посипати перцем, покласти дрібно нарізану цибулю і скибочки огірків.
Запанірувати у сухарях, покласти на сковороду або лист із розігрітим жиром, змастити вершковим маслом або олією рибу для отримання рум'яної скориночки і запекти у духовці при температурі 180-200 градусів.
Коли риба підрум'яниться, полити її невеликою кількістю молока.
Рідину, залишену після смаження риби, злити і приготувати на ній борошняний соус із дрібно нарізаною зеленню.
Подавати рибу із картоплею та салатом.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter