Фарширована риба волоськими горіхами
- Короп (свіжий) 4 кг
- Горіхи волоські 300 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
Рибу почистити, випатрати і розрізати черевце. Натерти рибу сіллю і перцем з усіх сторін. Дати просочитися хвилин 20. Очистити волоські горіхи і цибулю. Цибулю розрізати на 4 частини і разом із горіхами перекрутити на м'ясорубці. Начинку трохи підсолити і додати трохи соку віджатого граната. Викласти начинку у черевце. Покласти рибу на змащену вершковим маслом фольгу та загорнути, щоб риба була соковитою. Поставити у розігріту духовку до 180-200 градусів на 50-60 хвилин. Після приготування відкрити фольгу і залишити у духовці щe на 10 хвилин, щоб риба покрилася скоринкою.
Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
ЗдесьПраздничные подборки рецептов
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях. Купить Конфеты.
Рецепт салат морепродуктыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с творогом фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter