Фарширована птиця
- Індичка
- Крупа гречана
- Горіхи
- Родзинки
- Чорнослив
- Перець червоний
- Сіль
- Сік лимонний
За годину до приготування посолити, поперчити і побризкати лимонним соком птицю.
Гречану крупу відварити до напівготовності, охолодити, додати горіхи, родзинки і чорнослив, посолити і добре перемішати.
Масою необхідно наповнити черевце птиці дуже щільно, так, щоб вона надулася. Зашити або закрити зубочистками і поставити у розігріту до 140°С духовку.
Індичку запікати 2,5-3 години, качку - 2 години. Запікати при 140°С приблизно 75-80 хвилин, час, що залишився, на верху при 175°С для утворення скоринки. У середині процесу можна викласти картоплю навколо птиці.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты в пост.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт смачного торта. Готовим в духовке. Рецепты.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
Карп Рецепты С Фото - карп рецепты приготовления с фото.
www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter