Фарширована птиця

ДРУГІ СТРАВИ
774 Фарширована птиця
Фото - Фарширована птиця
інгредієнти:
  • Індичка
  • Крупа гречана
  • Горіхи
  • Родзинки
  • Чорнослив
  • Перець червоний
  • Сіль
  • Сік лимонний

Фарширована птиця інгредієнти За годину до приготування посолити, поперчити і побризкати лимонним соком птицю.

Фарширована птиця Гречану крупу відварити до напівготовності, охолодити, додати горіхи, родзинки і чорнослив, посолити і добре перемішати.

фото Фарширована птах Масою необхідно наповнити черевце птиці дуже щільно, так, щоб вона надулася. Зашити або закрити зубочистками і поставити у розігріту до 140°С духовку.

Фарширована птиця Індичка Індичку запікати 2,5-3 години, качку - 2 години. Запікати при 140°С приблизно 75-80 хвилин, час, що залишився, на верху при 175°С для утворення скоринки. У середині процесу можна викласти картоплю навколо птиці.

Рецепты Для Мультиварки - рецепты в пост.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт смачного торта. Готовим в духовке. Рецепты.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.

Карп Рецепты С Фото - карп рецепты приготовления с фото.

www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое