Фарширована під шкірою курка

ДРУГІ СТРАВИ
768 Фарширована під шкірою курка
Фото - Фарширована під шкірою курка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Курага 250 г
  • Масло вершкове 150 г
  • Батон білий 30 г
  • Яблуко 6 шт.
  • Сіль
  • Спеції (для курки)
  • Перець чорний (мелений)

Фарширована під шкірою курка інгредієнти У курки вирізати хребет.

Фарширована під шкірою курка Із боку хребта шкіру підрізати і, допомагаючи пальцями, обережно відокремити шкіру від м'яса. Але не по всій поверхні. По краях шкіра повинна залишитися біля м'яса, виключаючи бік хребта. Повинна вийти кишенька.

На гомілці і стегні також відокремити шкіру від м'яса.

фото Фарширована під шкірою курка Курагу промити, якщо дуже суха, потримати деякий час у гарячій воді.

Подрібнити у процесорі або м'ясорубці.

Фарширована під шкірою курка Курка Масло кімнатної температури нарізати шматочками і додати до кураги.

Фарширована під шкірою курка Курага У батона обрізати скоринку, а м'якуш нащипати шматочками до масла і кураги.

Фарширована під шкірою курка Масло вершкове Все ретельно перемішати. 

Фарширована під шкірою курка Батон Цією масою нафарширувати курку під шкірою.

Фарширована під шкірою курка Яблуко Місця, де шкіру підрізали (або у процесі фарширування відірвалися), закріпити зубочистками (щоб у процесі запікання шкіра не скривилася).

Фарширована під шкірою курка Сіль Яблука нарізати кружечками, видалити серцевину.

Викласти на деко або у форму для запікання.

Фарширована під шкірою курка Спеції Курку з усіх боків обмазати сумішшю солі, перцю і спецій.

Укласти на яблука.

Фарширована під шкірою курка Перець чорний Зверху щільно затягнути фольгою і відправити у духовку, розігріту до 200°С.

Запікати курку 30 хвилин.

Фарширована під шкірою курка Через 30 хвилин фольгу прибрати і полити птицю соком, що утворився.

 

Знову в духовку на 10-15 хвилин.

Якщо курка не має бажної рум'яності, знову полити соком і - в духовку. 

 

Фарширована під шкірою курка

www.recepti.biz.ua рецепт творожных пончиков

Поможем выйти замуж в Германию - авокадо салат рецепт.

Рецепт очень вкусного салата. Рецепты самые вкусные салаты ко дню рождения.

Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.

Как приготовить вкусный шашлык - шашлык из куриных сердец.

Украинская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter