Фарширована під шкірою курка
- Курка 1 шт.
- Курага 250 г
- Масло вершкове 150 г
- Батон білий 30 г
- Яблуко 6 шт.
- Сіль
- Спеції (для курки)
- Перець чорний (мелений)
У курки вирізати хребет.
Із боку хребта шкіру підрізати і, допомагаючи пальцями, обережно відокремити шкіру від м'яса. Але не по всій поверхні. По краях шкіра повинна залишитися біля м'яса, виключаючи бік хребта. Повинна вийти кишенька.
На гомілці і стегні також відокремити шкіру від м'яса.
Курагу промити, якщо дуже суха, потримати деякий час у гарячій воді.
Подрібнити у процесорі або м'ясорубці.
Масло кімнатної температури нарізати шматочками і додати до кураги.
У батона обрізати скоринку, а м'якуш нащипати шматочками до масла і кураги.
Все ретельно перемішати.
Цією масою нафарширувати курку під шкірою.
Місця, де шкіру підрізали (або у процесі фарширування відірвалися), закріпити зубочистками (щоб у процесі запікання шкіра не скривилася).
Яблука нарізати кружечками, видалити серцевину.
Викласти на деко або у форму для запікання.
Курку з усіх боків обмазати сумішшю солі, перцю і спецій.
Укласти на яблука.
Зверху щільно затягнути фольгою і відправити у духовку, розігріту до 200°С.
Запікати курку 30 хвилин.
Через 30 хвилин фольгу прибрати і полити птицю соком, що утворився.
Знову в духовку на 10-15 хвилин.
Якщо курка не має бажної рум'яності, знову полити соком і - в духовку.
www.recepti.biz.ua рецепт творожных пончиков
Поможем выйти замуж в Германию - авокадо салат рецепт.
Рецепт очень вкусного салата. Рецепты самые вкусные салаты ко дню рождения.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Как приготовить вкусный шашлык - шашлык из куриных сердец.
Украинская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter