Фарширована ніжка індички
- Нога індички 1 кг
- Фарш м´ясний (свинячий) 150 г
- Сир 150 г
- Шпинат (листя) 100 г
- Яйце 1 шт.
- Горіхи волоські 30 г
- Фісташки 1 ст.л.
- Печериці 100 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Морква 1 шт.
- Розмарин
- Шавлія (листки) 2 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Масло вершкове 20 г
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Бульйон (курячий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Замочити фісташки без шкаралупи в окропі. Процідити і очистити від шкірки.
Почистити моркву і порізати на кубики. Проварити 5-6 хвилин у підсоленій воді. Гриби почистити, помити і нарізати шматочками. Сухі гриби попередньо замочити у воді.
Шпинат помити і заварити окропом. Процідити і розкласти на рушнику, щоб просушити трохи.
У ніжки вирізати кістку, намагаючись не пошкодити шкірку. М'ясо трохи відбити. Надлишки м'яса дрібно нарізати.
Дрібно нарізати цибулю, спасерувати до прозорості у 2 ст. л. оливкової олії. Додати гриби і пасерувати на сильному вогні 2-3 хвилини, помішуючи. Посолити, поперчити.
У миску покласти гриби, свинячий фарш, обрізки індички (дрібно нарізані), сир, волоські горіхи, проварену моркву, фісташки, петрушку миту і дрібно нарізану, яйце, сіль, перець і все добре вимішати.
На м'ясо індички розкласти тонким шаром шпинат. Поверх нього - начинку.
Підняти шкірку і зшити, щоб фарш залишився у середині.
Поставити на вогонь деко з рештою оливкової олії, вершковим маслом, розмарином, шавлією і лавровим листом. Розігріти.
Викласти сюди фаршировану ніжку і обсмажити на сильному вогні з усіх сторін. Посолити, поперчити і залити вином. Додати бульйон. Поставити деко в духовку і запікати близько години при 180 градусах. Час від часу поливати отриманим соком.
Простые рецепты выпечки. Домашние рецепты выпечки.
Пицца в картинках здесь
Рецепт пасхиНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter