Фарширована ніжка індички

ДРУГІ СТРАВИ
849 Фарширована ніжка індички
Фото - Фарширована ніжка індички
інгредієнти:
  • Нога індички 1 кг
  • Фарш м´ясний (свинячий) 150 г
  • Сир 150 г
  • Шпинат (листя) 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Горіхи волоські 30 г
  • Фісташки 1 ст.л.
  • Печериці 100 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Морква 1 шт.
  • Розмарин
  • Шавлія (листки) 2 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Масло вершкове 20 г
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Бульйон (курячий) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Фарширована ніжка індички інгредієнти Замочити фісташки без шкаралупи в окропі. Процідити і очистити від шкірки.

Фарширована ніжка індички Почистити моркву і порізати на кубики. Проварити 5-6 хвилин у підсоленій воді. Гриби почистити, помити і нарізати шматочками. Сухі гриби попередньо замочити у воді.

фото Фарширована ніжка індички Шпинат помити і заварити окропом. Процідити і розкласти на рушнику, щоб просушити трохи.

Фарширована ніжка індички Нога індички

Фарширована ніжка індички Фарш м'яснийУ ніжки вирізати кістку, намагаючись не пошкодити шкірку. М'ясо трохи відбити. Надлишки м'яса дрібно нарізати.

Фарширована ніжка індички Сир Дрібно нарізати цибулю, спасерувати до прозорості у 2 ст. л. оливкової олії. Додати гриби і пасерувати на сильному вогні 2-3 хвилини, помішуючи. Посолити, поперчити.

Фарширована ніжка індички Шпинат У миску покласти гриби, свинячий фарш, обрізки індички (дрібно нарізані), сир, волоські горіхи, проварену моркву, фісташки, петрушку миту і дрібно нарізану, яйце, сіль, перець і все добре вимішати.

Фарширована ніжка індички Яйце

Фарширована ніжка індички Горіхи волоські

Фарширована ніжка індички Фісташки На м'ясо індички розкласти тонким шаром шпинат. Поверх нього - начинку.

Фарширована ніжка індички Печериці Підняти шкірку і зшити, щоб фарш залишився у середині.

Фарширована ніжка індички Цибуля ріпчаста Поставити на вогонь деко з рештою оливкової олії, вершковим маслом, розмарином, шавлією і лавровим листом. Розігріти.

Фарширована ніжка індички Петрушка Викласти сюди фаршировану ніжку і обсмажити на сильному вогні з усіх сторін. Посолити, поперчити і залити вином. Додати бульйон. Поставити деко в духовку і запікати близько години при 180 градусах. Час від часу поливати отриманим соком.

Фарширована ніжка індички Морква

Фарширована ніжка індички Розмарин

Фарширована ніжка індички Шавлія

Фарширована ніжка індички Лавровий лист

Простые рецепты выпечки. Домашние рецепты выпечки.

Пицца в картинках здесь

Рецепт пасхиНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter