Фарширована морквина
- Морква 3 шт.
- Фарш (м´ясний) 250 г
- Цибуля ріпчаста
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Моркву помити і поставити варити у великій каструлі. Обсмажити фарш з цибулею, посолити.
Моркву очистити, нарізати на шматочки 3-4 см. З кожного шматка вузьким довгим ножем вирізати "нутрощі".
"Нутрощі" натерти на дрібній тертці й додати до фаршу.
Туди ж для клейкості додати яйце.
Нафарширувати морквину.
Вмочити в друге яйце (збите) і в панірувальні сухарі. Обсмажити з усіх боків на олії.
Готову моркву викласти на тарілку і прикрасити.
Лечение в домашних условиях: печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты тортов без выпечки.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Водяные форсунки - салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. CAKE-BAR.
Рецепты приготовления блюд: рецепты блюда на рождество. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter