Фарширована курочка по-тосканськи

ДРУГІ СТРАВИ
883 Фарширована курочка по-тосканськи
Фото - Фарширована курочка по-тосканськи
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Свинина (телятина) 200 г
  • Сир твердий 50 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Хліб (білий або батон) 30 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Фарширована курочка по-тоськанські інгредієнтиКурочку покласти на груди і по спині розрізати уздовж, тобто розпластати як курча табака. Вийняти всі кісточки так, щоб все м’ясо залишилося на шкірці.

Фарширована курочка по-тоськанські Вийняти хребет, тазостегнові суглоби, відрізати крильця. Гомілки залишити.

фото Фарширована курочка по-тоськанські Фарширована курочка по-тоськанські Курка

 

Фарширована курочка по-тоськанські Свинина Посолити, поперчити і поставити у холодильник приблизно на 1 годину.

Приготувати фарш: м'ясо (свинину), сир, масло, цибулю, хліб змолоти на м'ясорубці, додати яйце, посолити, поперчити, можна додати трохи мускатного горіха.

Фарширована курочка по-тоськанські Сир твердийНачинкою нафарширувати курочку.

Фарширована курочка по-тоськанські Масло вершкове Зашити.

Фарширована курочка по-тоськанські Хліб Надати їй первинний вигляд.

Запікати у духовці приблизно 1 годину при температурі 180°С. Періодично діставати і поливати утвореним соком.

Фарширована курочка по-тоськанські Цибуля ріпчаста

Рецепты украшения для тортов с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Готовим со вкусом - новогодний кекс рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - фото рецепты новогодних блюд.

Майонез легкий. Домашний майонез на молоке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter