Фарширована курочка по-тосканськи
- Курка 1 шт.
- Свинина (телятина) 200 г
- Сир твердий 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Хліб (білий або батон) 30 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курочку покласти на груди і по спині розрізати уздовж, тобто розпластати як курча табака. Вийняти всі кісточки так, щоб все м’ясо залишилося на шкірці.
Вийняти хребет, тазостегнові суглоби, відрізати крильця. Гомілки залишити.
Посолити, поперчити і поставити у холодильник приблизно на 1 годину.
Приготувати фарш: м'ясо (свинину), сир, масло, цибулю, хліб змолоти на м'ясорубці, додати яйце, посолити, поперчити, можна додати трохи мускатного горіха.
Начинкою нафарширувати курочку.
Зашити.
Надати їй первинний вигляд.
Запікати у духовці приблизно 1 годину при температурі 180°С. Періодично діставати і поливати утвореним соком.
Рецепты украшения для тортов с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом - новогодний кекс рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - фото рецепты новогодних блюд.
Майонез легкий. Домашний майонез на молоке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter