Фарширована курочка
 
		
				
				
				
				
		
- Курка 1.5 кг
- Стегенце куряче 3 шт.
- Родзинки (без кісточок) 2 ст.л.
- Сир сулугуні 3 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Цедра апельсина 1 ст.л.
- Приправа для курки
- Майонез 2 ст.л.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
 Зняти обережно шкірку з курочки, залишити крильця.
 Зняти обережно шкірку з курочки, залишити крильця.
 Зрізати м'ясо зі стегенець і курочки, нарізати кубиками.
 Зрізати м'ясо зі стегенець і курочки, нарізати кубиками.
 Додати родзинки, сир, цедру апельсина, часник і приправу для курочки.
 Додати родзинки, сир, цедру апельсина, часник і приправу для курочки.
 Начинку ретельно перемішати.
 Начинку ретельно перемішати.
 Начинити шкірку курочки, зашити отвір, через який укладали начинку.
 Начинити шкірку курочки, зашити отвір, через який укладали начинку.
 Викласти курочку на деко, змастити майонезом, посипати приправами, налити у деко півсклянки червоного вина і відправити в духовку на півтори години. Температура 180 градусів.
 Викласти курочку на деко, змастити майонезом, посипати приправами, налити у деко півсклянки червоного вина і відправити в духовку на півтори години. Температура 180 градусів.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Картинки клуба Спартак Москва тут
Приготовление плова со свининойПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Печень говяжья рецепты http://recepti.biz.ua
Шарм-эль-Шейх отдых: новогодние праздничные блюда.
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салаты из яблокМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарный сайт в картинкахПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

