Фарширована курочка
- Курка 1 шт.
- Виноград киш-миш 100 г
- Чорнослив 100 г
- Яблуко 150 г
- Сир плавлений 1 шт.
- Сир твердий 70 г
- Сіль
- Перець чорний
- Паприка
- Цибуля ріпчаста
Курку помити, посолити, поперчити, посипати паприкою і цибулею (пудрою).
Виноград помити, яблука очистити від шкірочки й нарізати, чорнослив розпарити у гарячій воді.
До фруктів додати шматочки плавленого сиру і натертий твердий сир, додати сіль, перець і перемішати.
Нафарширувати курочку, зашити.
На деко покласти трохи вершкового масла і додати 100 мл води.
Курочку закрити фольгою і відправити запікатися у духовку при температурі 180°С.
Коли курочка стане м'якою і не буде виділятися сукровиця, відкрити курку і дати їй підрум'янитися.
Кулинарные рецепты: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты макового торта от юлии высоцкой recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Кулинарные сайты с картинкамиКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter