Фарширована курочка
788
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Печериці свіжі 250 г
- Яйце 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Зелень (цибуля, петрушка, кріп.)
Рис зварити до напівготовності у підсоленій воді. Печериці нарізати і обсмажити. Зелень порубати. Яйця відварити і нарізати. Перемішати всі продукти - це буде начинка для курки.
Духовку нагріти до 220 градусів. Курку вимити, натерти зсередини і зовні сіллю, спеціями. Нафарширувати і викласти на деко, змащене олією. Випікати у духовці 60 хв.
Банош рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты с крутонамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рождественские блюда рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Кулинарные рецепты фотографии. Все кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі