Фарширована курочка
- Курка 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Мигдаль 0.25 скл.
- Курага 6 шт.
- Родзинки 0.25 скл.
- Масло вершкове 75 г
- Кориця 0.3 ч.л.
- Гвоздика 0.25 ч.л.
- Сіль
- Майонез
Відварити рис до напівготовності.
Курагу нарізати шматочками.
Горіхи подрібнити.
Половину вершкового масла розтопити на сковороді.
Додати родзинки, курагу, горіхи і обсмажити у маслі протягом 5 хвилин.
Додати до маси рис.
Додати корицю і гвоздику. Перемішати.
Розтопити масло, що залишилося.
Додати його до маси. Перемішати.
Начинити фаршем курку.
Зашити.
Якщо фаршу багато, то можна начинити курку із боку шиї і зашити.
Покласти курку у глибоку сковороду.
Натерти курку сіллю. Можна змастити майонезом.
Додати у сковороду 1/2 скл. гарячої води і поставити у духовку. Запікати до готовності. При необхідності підлити води.
Готову курку розрізати на шматки. Начинку подати як гарнір.
Капуста пелюстка рецепт на 3 литровую банкуУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Купить мицелий - салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
ЗдесьКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter