Фарширована курочка
- Курка 2 кг
- Печериці 300 г
- Перець болгарський (червоний, жовтий) 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
Шкіру курки акуратно надрізати по животику і зняти із тушки, залишаючи ніжки і крильця (розрізати по суглобу).
М'ясо зняти із кісток, нарізати дрібним кубиком.
Цибулю (чвертькільцями), моркву (на крупній тертці) і гриби (пластинками) обсмажити на олії до золотистого кольору, з'єднати із м'ясом. Посолити, поперчити.
Перець болгарський очистити від насіннєвої коробочки, нарізати тонкими смужками. З'єднати із фаршем.
Нафарширувати курку, зашити, обмазати майонезом і поставити у духовку (попередньо розігріти) на 40-60 хв при температурі 170-180 градусів.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские рецепты выпечки. Рецепты выпечки.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат из фасоли с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Реестр кулинарных сайтов. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter