Фарширована курочка

ДРУГІ СТРАВИ
698 Фарширована курочка
Фото - Фарширована курочка
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Печериці 300 г
  • Перець болгарський (червоний, жовтий) 2 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.

Шкіру курки акуратно надрізати по животику і зняти із тушки, залишаючи ніжки і крильця (розрізати по суглобу).

М'ясо зняти із кісток, нарізати дрібним кубиком.

Цибулю (чвертькільцями), моркву (на крупній тертці) і гриби (пластинками) обсмажити на олії до золотистого кольору, з'єднати із м'ясом. Посолити, поперчити.

Перець болгарський очистити від насіннєвої коробочки, нарізати тонкими смужками. З'єднати із фаршем.

Нафарширувати курку, зашити, обмазати майонезом і поставити у духовку (попередньо розігріти) на 40-60 хв при температурі 170-180 градусів. 

 

Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские рецепты выпечки. Рецепты выпечки.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат из фасоли с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.

Реестр кулинарных сайтов. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.