Фарширована курка, запечена у качці
- Курка 2 кг
- Качка 2 кг
- Горіхи волоські 200 г
- Фарш м´ясний (свинячий) 0.5 кг
- Крихта хлібна 1 скл.
- Вишня (без кісточок, журавлина) 100 г
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Морква 4 шт.
- Спеції (для птиці)
- Сіль
- Броколі 100 г
- Бекон 200 г
Із качки вийняти всі кістки (крім гомілок і крилець). Починати потрібно зі спинки, поступово нарізаючи по скелету і відкриваючи тушку "як книжку". Потім потрібно видалити хвостик і зайвий жир.
Із куркою зробити теж саме.
Приготувати два види начинки. Почистити горішки.
Побити очищені горішки.
Обсмажити подрібнені цибулю та гриби.
Змішати начинки.
Перша: м'ясний фарш, цибуля, вишня, крихти, сіль, спеції.
Друга: м'ясний фарш, обсмажена із грибами цибуля, горіхи, сіль, спеції.
Скласти. Перший шар - качка. Присипати сіллю і спеціями. Зверху викласти начинку із м'ясом, горіхами і грибами.
Далі покласти курку. Обсипати її спеціями та сіллю. Викласти м'ясо-вишневу начинку. Зверху броколі.
Гарно качку зашити.
На деко, змащене олією, викласти овочеву подушку - моркву і цибулю.
Зверху покласти качку грудкою догори, швом донизу. Добре накрити фольгою.
Запікати майже 3 години при 180 градусах. За півгодини до закінчення потрібно видалити фольгу і прикрасити плетінкою із бекону.
Простые рецепты: американские салаты рецепты. Таких салатов вы не еще ели.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти до нового року.
Рецепты без выпечки десертовСборник кулинарных рецептов
Рецепт охотничий салат ветчина перец. Рецепт охотничий салат ветчина.
Пирог из тыквы и творога с манкойРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter