Фарширована курка "Солодка штучка"
- Курка 1 шт.
- Рис 250 г
- Мигдаль 200 г
- Курага 250 г
- Масло вершкове
- Цукор 5 ст.л.
- Кориця
- Кардамон
- Мускатний горіх
- Перець
- Мед 5 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Імбир (свіжий)
- Сіль
- Перець Кайєн
- Спеції для курки
Курку добре вимити і обсушити паперовими рушниками.
Вершкове масло розтопити у мікрохвильовці.
Додати мед, гірчицю, натертий імбир, сіль, перець Кайєн і спеції для курки.
Гарно перемішати.
Гарно натерти цією сумішшю курочку у середині і зовні.
Відставити на кілька годин.
Рис відварити майже до готовності.
У великій сковороді розтопити вершкове масло.
Додати цукру і розтопити.
Додати мигдаль і порізану шматочками курагу, протушкувати хвилин 7.
Додати варений рис і добре перемішати.
Додати всі спеції і перемішати.
Дати трохи охолонути.
Курці зашити горло.
Наповнити її отриманою масою зсередини і під крильцями.
Зашити курку знизу і перекласти її у форму.
Мед знову змішати із гірчицею та спеціями і натерти зверху курочку.
Накрити фольгою і відправити у розігріту до 180-200 градусів духовку десь на годину.
Зняти фольгу, трохи зменшити температуру і запікати до красивої скоринки, час від часу поливаючи виділеним соком.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты
recepti.biz.uaпирог в разъемной форме
Рецепты салата из моркови. Рецепты консервирования салата из моркови.
Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter