Фарширована курка "Солодка штучка"

ДРУГІ СТРАВИ
822 Фарширована курка "Солодка штучка"
Фото - Фарширована курка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Рис 250 г
  • Мигдаль 200 г
  • Курага 250 г
  • Масло вершкове
  • Цукор 5 ст.л.
  • Кориця
  • Кардамон
  • Мускатний горіх
  • Перець
  • Мед 5 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Імбир (свіжий)
  • Сіль
  • Перець Кайєн
  • Спеції для курки

Фарширована курка

Курку добре вимити і обсушити паперовими рушниками.

Вершкове масло розтопити у мікрохвильовці.

Додати мед, гірчицю, натертий імбир, сіль, перець Кайєн і спеції для курки.

Гарно перемішати.

Гарно натерти цією сумішшю курочку у середині і зовні.

Відставити на кілька годин.

Фарширована курка

Рис відварити майже до готовності.

У великій сковороді розтопити вершкове масло.

Додати цукру і розтопити.

Додати мигдаль і порізану шматочками курагу, протушкувати хвилин 7.

фото Фарширована курка Додати варений рис і добре перемішати.

Додати всі спеції і перемішати.

Дати трохи охолонути.

Фарширована курка

Курці зашити горло.

Наповнити її отриманою масою зсередини і під крильцями.

Зашити курку знизу і перекласти її у форму.

Мед знову змішати із гірчицею та спеціями і натерти зверху курочку.

Фарширована курка Накрити фольгою і відправити у розігріту до 180-200 градусів духовку десь на годину.

Зняти фольгу, трохи зменшити температуру і запікати до красивої скоринки, час від часу поливаючи виділеним соком. 

 

 

 

 

 

Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты

recepti.biz.uaпирог в разъемной форме

Рецепты салата из моркови. Рецепты консервирования салата из моркови.

Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимозы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter