Фарширована курка із перцем
- Курка 1.2 кг
- Сало (підкопчене) 100 г
- Батон 300 г
- Мигдаль (подрібнений) 50 г
- Сир твердий 100 г
- Молоко 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Помідор 4 шт.
- Перець солодкий 4 шт.
- Оцет (яблучний) 1 ст.л.
Приготувати начинку.
Сало порізати дрібно і розтопити на сковорідці.
Булку порізати кубиками, викласти на тарілку. Додати подрібнену петрушку, обсмажене сало і мигдаль.
Залити начинку молоком, розбити яйце і додати тертий сир. Все перемішати руками, якщо мало солі, то посолити. Отриманою начинкою заповнити курочку. Скріпити отвір зубочистками або зашити. Змастити курку майонезом із сіллю і поставити у духовку, щоб курка підрум'янилася.
Приготувати гарнір. Четвертинками порізати помідори, очищені від шкірки. Перець почистити від насіння і розрізати на 4-6 частин. Коли курка підрум'яниться і буде майже готова, вийняти її із духовки і обкласти помідорами та перцем. Полити соусом овочі із яблучного оцту та рослинної олії, трохи посолити. Знову поставити у духовку і довести до готовності.
Салаты с яблоками рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Рушники оптом - вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
ТутКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter