Фарширована курка грибами та сиром
- Курка 1.5 кг
- Гриби печериці 0.5 кг
- Сир 250 г
- Спеції
- Вино (біле) 50 г
- Часник 4 зуб.
Курку вимити, розрізати вздовж і акуратно вирізати грудку з хребтом. Крила і ніжки залишити, замаринувати курочку (вино, часник, спеції, сіль) на ніч.
Вийняти курочку з маринаду, у середину натерти сир.
На сир викласти обсмажені печериці і знову сир.
Курочку зашити і в духовку на годину, періодично, поливаючи жиром, який витопився з курки.
Рецепты Приготовления: рождественские рецепты выпечки. Простые рецепты.
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Как приготовить летний салат - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Рецепт торта медовик со сметанным кремом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter