Фарширована курка
- Курка 1 шт.
- Сухофрукти (курага, чорнослив, сушені яблука, родзинки) 200 г
- Лимон
- Волоські горіхи
- Рис відварений 1 скл.
- Вино 0.5 скл.
- Мед 2 ст.л.
- Приправа для курки
Курку помити, обтерти паперовою серветкою. Усередині і зовні змастити приправою, сіллю, перцем. Залишити на 30 хвилин.
Начинка. Сухофрукти помити, залити окропом.
Рис відварити до напівготовності. Чотири лимонні дольки дрібно нарізати зі шкіркою, насіння витягти.
Сухофрукти нарізати не дуже дрібно. Додати горіхи. Змішати з рисом і лимоном.
Потім у начинку додати вино, мед, приправу для курки, сіль, перець. Перемішати.
Курочку щільно набити начинкою. Якщо багато начинки, можна запхати і під шкіру.
Зашити черевце акуратно.
Перекласти у форму для запікання, налити трохи води і запікати трохи більше години.
Песня со словами карамель конфеты шоколад. Карамель конфеты шоколад mp3.
Рулет куриный Пестренький. Куриный рулет с омлетом.
Пирог из тыквы. Ленивый пирог из тыквы.
Кулинария рецепты Холодных закусокУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter