Фарширована курка
686
інгредієнти:
- Курка (бройлерна) 1 шт.
- Фарш курячий 500 г
- Млинець 8 шт.
- Сир твердий 100 г
- Яйце 2 шт.
- Майонез
Вимити курку і обережно вирізати кістки.
Мають залишитися у курці кістки крилець і гомілки.
Приготувати начинку. Приготувати тонкі млинці із борошна та молока.
Обсмажити цибулю і фарш.
Остудити начинку. Додати яйце і тертий сир, щоб начинка не розпадалася, сіль, перець, приправи.
Загорнути у млинці начинку. Акуратно укласти млинці у курку. Шпажками закріпити розріз, щоб нічого не вивалилося.
Обмазати курку спеціями та майонезом.
Відправити у духовку на 45 хвилин, час залежить від розміру курки. Температура - 230 градусів.
Куриные отбивные с помидорами тут
Рецепты салат мимоза. Мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі