Фарширована курка
- Курка 1.5 кг
- Філе куряче 400 г
- Печериці 10 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Чорнослив 5 шт.
- Курага 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції
У курячої тушки видалити всі кістки. Гриби протушкувати із цибулею і додати трохи чорносливу, кураги і солодкого перцю. Філе куряче порізати на пластини, посипати спеціями і полити соєвим соусом. Потім філе змішати із грибами, курагою, чорносливом і перцем. Начинити цією сумішшю курку. Зашити або заколоти зубочистками, натерти спеціями і часником. Покласти у рукав для запікання і відправити у духовку години на півтори.
Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Черничная Liqberry - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.
Кулинарный сайт с пошаговыми фотографиямиКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter