Фарширована курка
- Курка 1 шт.
- Гриби свіжі (печериці або глива) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 300 г
- Майонез
- Часник 3 зуб.
Курку обмити і гострим ножем обережно зняти з неї шкірку, залишивши у шкірці ніжки і крила.
Шкірку з ногами-крилами покласти у холодильник, а залишене на кістках м'ясо зрізати і дрібно порубати.
Гриби помити, почистити, дрібно нарізати і обсмажити з цибулею (цибулю теж дрібно нарізати і додати до грибів у кінці обсмажування).
Сир натерти на крупній тертці.
Змішати дрібно нарізане м'ясо, обсмажені гриби і сир. Додати сире яйце, сіль, перець (можна мелений коріандр, імбир).
Цією сумішшю нафарширувати курку, наявні отвори зашити або заколоти зубочистками.
Курку натерти подрібненим часником, сіллю і перцем. Обмазати майонезом (можна сметаною).
Викласти на деко, злегка змащене олією. Випікати у духовці на середньому вогні 20-30 хв.
Кексы в магазине Rozetka - кексы с грушей.
Рецепт торт Киевский. Торт Киевский рецепт.
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты Тортов - ореховый торт без муки рецепт. Купить муку, цены.
Готовим со вкусом - салат из брокколи рецепты.
Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter