Фарширована курка

ДРУГІ СТРАВИ
652 Фарширована курка
Фото - Фарширована курка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Гриби свіжі (печериці або глива) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир твердий 300 г
  • Майонез
  • Часник 3 зуб.

Курку обмити і гострим ножем обережно зняти з неї шкірку, залишивши у шкірці ніжки і крила.

Шкірку з ногами-крилами покласти у холодильник, а залишене на кістках м'ясо зрізати і дрібно порубати.

Гриби помити, почистити, дрібно нарізати і обсмажити з цибулею (цибулю теж дрібно нарізати і додати до грибів у кінці обсмажування).

Сир натерти на крупній тертці.

Змішати дрібно нарізане м'ясо, обсмажені гриби і сир. Додати сире яйце, сіль, перець (можна мелений коріандр, імбир).

Цією сумішшю нафарширувати курку, наявні отвори зашити або заколоти зубочистками.

Курку натерти подрібненим часником, сіллю і перцем. Обмазати майонезом (можна сметаною).

Викласти на деко, злегка змащене олією. Випікати у духовці на середньому вогні 20-30 хв.

Кексы в магазине Rozetka - кексы с грушей.

Рецепт торт Киевский. Торт Киевский рецепт.

Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты Тортов - ореховый торт без муки рецепт. Купить муку, цены.

Готовим со вкусом - салат из брокколи рецепты.

Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter