Фарширована курка
- Курка 1.5 кг
- Субпродукти курячі (печінка, серце, шлунок) 400 г
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Приправа для курки
- Шафран
Курочку посолити і поперчити у середині і зовні, присипати приправами і залишити. Приготувати фарш. Відварити до напівготовності рис. Остудити. Сердечка, шлуночки і печінку нарізати, у сковорідку покласти тільки сердечка і шлуночки, тушкувати хвилин 5, додати цибулю, обсмажити все разом і в кінці додати печінку і швидко обсмажити. У піалу укинути дрібку шафрану і залити окропом, настояти 20-25 хв. В охолоджений рис укинути зі сковороди фарш і вилити настояний шафран, перемішати, посолити, поперчити і начинити курочку, зашити. Укласти курку на деко із водою, накрити фольгою і в духовку на 1 год 20 хв, за 10 хвилин до готовності відкрити фольгу і підрум'янити.
Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Салат из микса морепродуктов рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter