Фарширована курка
- Курка 1100 г
- Грудка куряча 500 г
- Яйце 3 шт.
- Молоко 50 мл
- Чорнослив
- Фісташки
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Мед
Розрізати шкіру курки по хребту і відокремити її від м'яса.
Зняти м'ясо із кісток, прокрутити на м'ясорубці і туди ж ще одну курячу грудку прокрутити. Помістити цей фарш у комбайн, додати яйця, молоко, сіль, перець і прокрутити разом. Додати промитий чорнослив і фісташки.
Шкірку курячу зашити скрізь де були порізи і розриви, залишити тільки біля горла, цього цілком вистачає, щоб покласти фарш. Шкіру зсередини змастити сіллю і перцем і заповнити начинкою. Зашити отвір.
Запікати годину - півтори.
Діставши змастити мeдом і щe на 5 хв у духовку. Порізати тонкими скибками.
Рецепты греческой кухни с фото пошаговоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Куриный рулет с черносливом рецепткуриный рулет
Салат з корейською морквою чпсамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Лимонник торт рецепт видеоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter