Фарширована курка
- Курка
- Гриби
- Яйце 4 шт.
- Сир твердий
- Булочка
- Молоко
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Із курки акуратно зняти шкірку, намагаючись не порвати (залишити тільки кісточки біля основи стегенець і крила).
М'ясо і грудку відокремити від кісток, перемолоти у м'ясорубці, цибулю та моркву натерти на тертку. У фарш додати замочену у молоці булочку і 2 яйця, гриби обсмажені з цибулею, перемішати, посолити, поперчити.
Нафарширувати фаршем курячу шкіру, покласти у середину два відварених яйця, зашити або скріпити зубочисткою розрізану частину.
Викласти на деко, посипати спеціями, посолити, обмазати соняшниковою олією і запекти у духовці до готовності.
Розрізати довільно.
Шкатулки шкатулки для украшений: салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Салат кучками с чипсами и гранатомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Картинки фк Спартак 1024x768. Картинки Спартак фк.
Пирог из тыквы и яблоками рецепты с фотоРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
ЗдесьНемецкий производитель
Продам кульки оптомкульки
Осваиваем тайскую кухню с Юлией ВысоцкойСеть ресторанов японской кухни
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Способ приготовления салата мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter