Фарширована курка
- Курка
- Сіль
- Перець
- Сметана 0.5 скл.
- Масло вершкове 150 г
- Картопля
- Яловичина 350 г
- Морква 2 шт.
- Гриби мариновані 200 г
- Сухарі панірувальні 150 г
- Вершки 0.5 скл.
Підготовлену курку натерти сіллю і сметаною. Приготувати фарш: яловичину пропустити через м'ясорубку, моркву натерти на дрібній тертці, додати сухарі, вершки, сіль, перець, дрібно нарубані гриби і все добре перемішати. Нафарширувати курку, по можливості зашити її та покласти на деко з розтопленим маслом спинкою вниз. Щоб курка не завалювалася, обкласти її розрізаними на половинки картоплинами. Смажити курку в духовці звичайним способом, поливаючи виділеним соком. Готову курку звільнити від ниток і фаршу, укласти на тарілку. Обкласти допеченою картоплею і фаршем, полити соком, у якому вона смажилася.
Оливье салат мясной рецепт. Праздничный мясной салат рецепт.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
кулинарные рецепты праздничных блюд
Рецепт салата с языка с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Мидии плов из мидий рецепт приготовления. Способ приготовления плова.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter