Фарширована курка
- Курка 1 шт.
- Сіль
- Мед
- Майонез
- Молокo 1.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Приправа (для курки)
- Яйце 6 шт.
- Маслo вершкове
Курку натерти зовні і зсередини сумішшю із солі і приправи для птиці. Залишити на час, щоб трохи увібралася.
Начинка. Відварити 5 яєць. Із 1 яйця, води або молока, борошна, цукру і дрібки солі приготувати млинцеве тісто і випекти 7-10 млинців. Готові млинці порубати разом із очищеними яйцями. Цією начинкою нафарширувати курку, потім зробити невеликі надрізи біля крилець і туди теж набити суміш. Ці надрізи зашити. Тушка збільшується у розмірі майже у 2 рази. Курку обмазати сумішшю із меду, майонезу і розтопленого вершкового масла (все у рівних частинах). Поставити у нагріту до 200°С духовку на 1,5 години. При потребі поливати курочку медовою сумішшю.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты диетические для похуденияРецепты всевозможных диет. Диетические рецепты
Рецепты приготовления сельди под шубой тут
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter