Фарширована кольрабі

ДРУГІ СТРАВИ
626 Фарширована кольрабі
Фото - Фарширована кольрабі
інгредієнти:
  • Капуста кольрабі 4 шт.
  • Бульйон (овочевий) 0.7 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 1 шт.
  • Гриби 150 г
  • Сир твердий 100 г
  • Олія рослинна
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушка

Духовку нагріти до 190 градусів, із кольрабі зрізати кінчики і викласти у форму для запікання.

Залити на половину бульйоном, накрити кришкою і запікати 30 хвилин до м'якості, викласти на тарілку і дати охолонути.

Цибулю дрібно порізати і пасерувати на олії. Додати очищений і порізаний перець, порізані гриби. Все обсмажити.

Додати бульйон, що залишився після кольрабі, посолити і варити без кришки доки він майже не википить.

Вийняти ложкою м'якоть кольрабі, нарізати шматочками невеликими. З'єднати з тушкованими овочами. Додати сіль і перець.

Кошики з кольрабі покласти у форму для запікання, наповнити начинкою, посипати тертим сиром і в духовку на 5-10 хв.

Прикрасити гілочками петрушки.

www.recepti.biz.ua простые рецепты выпечки

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Описание, дистрибутив

Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей.

Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой здесь

Крем для украшения торта. Кремы для украшения тортов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашний майонез.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter