Фарширована кольрабі
- Капуста кольрабі 4 шт.
- Бульйон (овочевий) 0.7 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Гриби 150 г
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка
Духовку нагріти до 190 градусів, із кольрабі зрізати кінчики і викласти у форму для запікання.
Залити на половину бульйоном, накрити кришкою і запікати 30 хвилин до м'якості, викласти на тарілку і дати охолонути.
Цибулю дрібно порізати і пасерувати на олії. Додати очищений і порізаний перець, порізані гриби. Все обсмажити.
Додати бульйон, що залишився після кольрабі, посолити і варити без кришки доки він майже не википить.
Вийняти ложкою м'якоть кольрабі, нарізати шматочками невеликими. З'єднати з тушкованими овочами. Додати сіль і перець.
Кошики з кольрабі покласти у форму для запікання, наповнити начинкою, посипати тертим сиром і в духовку на 5-10 хв.
Прикрасити гілочками петрушки.
www.recepti.biz.ua простые рецепты выпечки
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Описание, дистрибутив
Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей.
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой здесь
Крем для украшения торта. Кремы для украшения тортов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter