«Фарширована» кольорова капуста з овочевим гарніром
- Капуста цвітна (700-800 г) - 1 качан
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) - 350 г
- Цибуля ріпчаста (для фаршу - 1 шт, велика; для гарніру - 1 шт, середня) - 2 шт
- Часник (для фаршу - 3-4 зуб.; Для гарніру - 1-2 зуб.) - 4-6 зуб.
- Картопля - 1 шт
- Вершки (або молоко) - 2 ст. л.
- Олія
Капусту розібрати на суцвіття і відварити до напівготовності в підсоленій воді з додаванням молока. Тоді вона не розвариться, буде пружною і дуже ніжною.
Цибулю натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес, картоплину натерти на дрібній тертці, все це додати у фарш, посолити, поперчити. Додати всі спеції, рубану петрушку, масло і молоко (вершки). Все добре перемішати і дати постояти фаршу 30-40 хвилин.
З фаршу сформувати колобок, викласти у форму або лист, трохи приплюснути.
Далі потрібно весь цей колобок «обтикать» суцвіттями цвітної капусти, добре вдавлюючи у фарш, щоб на вигляд нагадував цілий качан, хоча б віддалено))).
Зверху на капусту покласти трохи вершкового масла.
Поставити наш «качан» в духовку на 40-50 хвилин при 180 градусах.
Через 25-30 хвилин я зверху накрила капусту фольгою, щоб не згоріла завчасно.
Цим часом підготувати овочі та заливку.
Цибулю порізати півкільцями, моркву соломкою або натерти на тертці, поставити обсмажувати. .
Перець також порізати великими часточками, покласти до цибулі з морквою, обсмажити ще 5-7 хвилин, додати порізані помідори, часник і смажити близько 10 хвилин.
Гриби порізати і обсмажити окремо.
Потім додати сметану, спеції, сіль, перець, додати смажені гриби, трохи підлити води або вершків і зтушити 5-7 хвилин. Вимкнути і додати посічену свіжу зелень. Дати постояти 5 хвилин. .
Для заливки яйце злегка збити віночком, додати молоко.
Тертий пармезан змішати з панірувальними сухарями.
Після закінчення 40-50 хвилин, дістати наш «качан», полити яйцем і посипати сиром, прибрати назад в духовку до зарум´янювання.
Виходить ось такий «качанчик» капустки.
Даємо йому постояти 5-7 хвилин, розрізаємо, як пиріг на сектори, викладаємо в тарілочку, поруч, на гарнір - наші овочі і насолоджуємося вечерею.
Такий качан, думаю, можна поставити і на стіл для гостей.
Викласти качан на більш велике блюдо на листя салату, а навколо розкласти свіжі овочі або навіть хоч такий же гарнір.
Це я так виходжу з тижневої дієти ))))))) Начебто звичайні продукти, а хочеться не тільки смачно, але і красиво.
Смачного!. !.
Всегда круглосуточно. Мечта - салат белоцерковский рецепт.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
http://recepti.biz.uaЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Карп Рецепты С Фото: карп рецепты приготовления с фото. Мультиварка Philips.
Медовик рецептБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на стб recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter