Фарширована картопля в томатному соусі
- Картопля (середнього розміру) 15 шт
- Фарш м'ясной 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Морква (середня) 1 шт
- Помідор (без насіння) 500 мл
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль (за смаком)
- Цукор (за смаком)
- Перець чeрний (мелений, за смаком)
Цибулю і моркву дрібно нарізати і обсмажити до м'якості на сковороді з 2 столовими ложками рослинного масла.
У м'ясний фарш (я використовувала свинячий) додати обсмажені овочі.
За смаком приправити сіллю і перцем і гарненько вимішати.
Очистити і вимити картоплю. Зробити в ній отвори за допомогою спеціального пристосування.
Нафарширувати картоплю фаршем і укласти в каструлю.
На сухій сковороді обсмажити борошно до золотавого кольору і додати рослинне масло.
Потім влити томат, перемішати, щоб не було грудочок.
Додати за смаком сіль, цукор і перець. Помішуючи, довести соус до кипіння, додати нарізаний часник і зняти з вогню.
У каструлю з картоплею влити 1/4 склянки води, а зверху залити соусом. Готувати на повільному вогні до готовності (я зазвичай готую в духовці при 200 градусах).
Смачна картопелька в густому томатному соусі готова. Смачного!.
Простые рецепты вкусных закусок: рецепти святкових закусок.
Приготовьте полезные салаты: салаты с семечками подсолнуха.
Рецепты тортов без выпечки с желеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты из вареного сердцаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter