Фарширована картопля із копчeною куркою
589
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Окіст курячий (копчений) 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир 50 г
- Кріп (зелень рубана)
- Петрушка (зелень рубана)
- Кінза (зелень рубана)
- Майонез
Картоплю відварити у шкірці у підсоленій воді до готовності. Потім остудити, почистити, розрізати на 2 половинки і чайною ложкою зробити поглиблення. М'якоть нарізати кубиками.
Зі стегенця зрізати м'ясо і разом із помідорами дрібно нарізати.
З'єднати м'якоть картоплі, м'ясо, помідори і зелень. Посолити, поперчити, додати майонез і перемішати.
Отриманою масою нафарширувати картоплю, посипати зверху тeртим сиром і викласти у змащену олією форму.
Запікати у духовці при 180 градусах, доки сир не зарум'яниться.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі